2013. október 24-i Közlemény

 – Tájékoztató a Jelentkezési lap 1 kitöltéséről és az azt követő menetrendről

 

Tájékoztatjuk a tisztelt pályázókat, hogy a Jelentkezési lap I feltöltésre került, melyről minden szándéknyilatkozatot tevő pályázónak e-mailes értesítést és hozzáférést küldtünk október 17-én. Kérjük, hogy azok a pályázók, akik még nem töltötték ki a jelentkezési lapot, 7 napon belül tegyék meg!

Azok a szándéknyilatkozatot tevők, akik nem kaptak értesítést, nézzék meg postafiókjuk levélszemét mappáját, vagy azonnal lépjenek kapcsolatba ügyintézőnkkel a t236@poli.hu címen az e-mail címük egyeztetése céljából.

Kérjük, hogy a kitöltés folyamán figyelmesen olvassa végig az űrlapot. Amennyiben az on-line kitöltésnél véletlenül hibát vét, kérjük a nyomtatott formán kézzel javítsa, hitelesítse ezt aláírásával.

Az aláírt I. számú Jelentkezési adatlapot és nyilatkozatot kérjük, 1 példányban a következő címre postázza:

Budapesti Politechnikum Alapítvány

1096 Budapest, Vendel u. 3.

A borítékra kérjük, tüntesse fel: „T236- I. Jelentkezési adatlap”

A programba kerülés következő lépcsőfoka a jelentkezési adatlap II. fázisának on-line kitöltése, melynek célja az Ön vállalkozási elképzeléseinek és a pályázatnak való megfelelés vizsgálata.

Az I. számú Jelentkezési adatlap postai úton történt beérkezése után 30 napon belül az Ön által megadott e-mail címre értesítést küldünk, melyben tájékoztatjuk a jelentkezési adatlap II. fázisának elérhetőségi módjáról, időpontjáról.

Az adminisztratív eljárások miatt az eredetileg tervezett határidők módosulnak. Ezért legkorábban december 15-vel tudjuk a támogatási szerződéseket megkötni. Felhívjuk figyelmüket, hogy az életkori követelményeknek ebben az időpontban kell megfelelni. Erre tekintettel november 15-ig új szándéknyilatkozatot tevők jelentkezését is fogadjuk! Az eddig, valamint ezután tartalék listára kerülés technikai jellegű.

A kiválasztás első körében minden jelentkező egyenlő esélyekkel indul. Az értékelés során csupán az azonos pontszámot elérők esetében bír jelentőséggel a szándéknyilatkozat feladásának dátuma.

A Jelentkezési lap 2 kitöltése után, várhatóan december első felében kerül sor a kompetencia tesztek kitöltésére, hétvégi napokon, személyes jelenléttel. (Szombat vagy vasárnap, előre jelzett csoportbeosztás szerint Kecskeméten, Szegeden és Békéscsabán.)

A kompetencia teszt kitöltését követően, várhatóan 2 hét múlva kapnak értesítést a résztvevők az eredményekről.

Kérjük, hogy a megnövekedett ügyfélszolgálati telefonforgalom miatt a felmerülő kérdéseik esetén először a Gyakran Ismétlődő Kérdések menüpontot olvassák el a honlapon, valamint lehetőség szerint e-mailben tegyék fel kérdéseiket!

További információk a projekttel kapcsolatban:

Tel: +36 1 456 00 96, +36 1 456 00 93

e-mail: t236@poli.hu

                                                                                              BPA által vezetett Konzorcium